plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down Go to content

Preventieve maatregelen tegen coronavirus

Graag informeren wij jullie over onze preventieve maatregelen bij onze opleidingen, cursussen en trainingen rondom het Coronavirus. Zowel op ons trainingscentrum als in-company nemen wij dit onderwerp uitermate serieus en hebben wij diverse maatregelen getroffen om het verantwoord, professioneel én werkbaar te houden.

Mede op advies van het RIVM en samen met een aantal andere opleiders hebben we een aantal preventieve maatregelen getroffen. Tevens hebben we tijdelijk de opzet en invulling van enkele delen van de BHV- en EHBO-trainingen iets aangepast, zodat we het persoonlijk contact (aanraking) tot een minimum beperken.

 


Bij binnenkomst zullen wij alle deelnemers informeren over onze preventieve maatregelen omtrent het Corona-virus. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat we ons preventief voorbereiden en het ook werkbaar houden.

Griep
Bij griepverschijnselen vragen wij deelnemers niet deel te nemen aan onze opleiding/cursus, maar deze op een later moment in te halen. Wij vertrouwen hierin op de professionaliteit en verantwoordelijkheid vanuit onze deelnemers zelf. Deze inschatting kan iemand het best voor zichzelf maken.

Coronavirus in het kort

Bron: Nu.nl

Heb je nog vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met ons of mail naar info@vosselmanbv.nl, dan zullen wij proberen jouw vraag te beantwoorden.