plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down Go to content

Over ons

Voor bedrijf, instelling en particulier

We werken voor bedrijven en instellingen waar veiligheid op nummer 1 staat. Van kantooromgevingen tot zorgorganisaties. Ook de regiobrandweerkorpsen oefenen regelmatig in ons oefencentrum in Ermelo

Wat je van ons kunt verwachten

Kwaliteit voorop
Bij ons haal je het maximale uit een training of cursus. Zodat jij je zeker voelt in je rol en anderen op je kunnen rekenen als het erop aan komt. De kwaliteit van onze trainingen en cursussen staat voorop. We besteden veel aandacht aan onze lesprogramma’s. Elk jaar opnieuw nemen we ze onder de loep.
 

Advies over (brand)veiligheid
We vinden het belangrijk dat je de juiste medewerkers laat trainen. En dat je niet meer (en ook niet minder) medewerkers laat opleiden dan noodzakelijk. We adviseren je daarover. Op basis van een persoonlijk gesprek én de RI&E van jouw organisatie.

Ook maatwerk
Desgewenst geven we trainingen op maat, afgestemd op jouw organisatie, zodat je daar maximaal rendement uit haalt. Aan het eind van de cursus leg je een examen af. Bij goed gevolg ga je naar huis met het felbegeerde certificaat. En belangrijker nog: met veel veiligheids- en verantwoordelijkheidsbesef.
 

Instructeurs uit de praktijk
Je oefent bij ons zo reëel mogelijk. Dat is niet alleen te danken aan onze trainingsfaciliteiten, maar ook aan onze instructeurs. Ze komen uit de praktijk, en weten dus hoe het écht is om te handelen in geval van een calamiteit. Onze instructeurs houden hun kennis continu actueel. Ze zijn dus altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Leerzaam én leuk
Onze cursussen zijn leerzaam én leuk. Bij ons leer je wat je moet leren. Alle verplichte onderdelen zitten erin. Minstens zo belangrijk vinden we dat de cursus leuk en levendig is om te volgen. Want als je een leuke dag hebt, leer je makkelijker en beter. Kortom: je leert iets én je hebt een leuke dag.
 

Modern trainingscentrum in Ermelo
In ons moderne trainingscentrum in Ermelo bootsen we nagenoeg elke calamiteit na. Je beoefent er hoe je moet handelen in specifieke omstandigheden. En je leert blussen met schuim, koolzuursneeuw, blusdeken en slanghaspel. We beschikken ook over les- en praktijklokalen. 

Een gecertificeerde organisatie

Vosselman Bedrijfsopleidingen is NEN-EN-ISO 9001:2008 en NEN-EN-ISO 14001:2004 gecertificeerd doorTÜV Rheinland. Ons bedrijf is erkend door het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV) en de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en voert het Keurmerk Opleidingsinstituten Bedrijfshulpverlening. 


Vosselman Bedrijfsopleidingen B.V. is ook partner in Regio BHV Nederland. Dit is een landelijk dekkend netwerk van aangesloten BHV-opleiders. Je kunt dus ook elders in Nederland terecht. Handig als je bijvoorbeeld lange reistijden wilt voorkomen.

Anno 1996

Vosselman Bedrijfsopleidingen B.V. werd in 1996 opgericht door Jan Vosselman. Liefst 21 jaar werkte hij als veiligheidskundige bij de ’s Heeren Loo Zorggroep. In die functie gaf hij regelmatig een BHV-cursus aan zorgmedewerkers. In 1996 begon Jan voor zichzelf: Vosselman Bedrijfsopleidingen was geboren. Het bedrijf groeide uit tot een gerenommeerde opleider voor bedrijven en (zorg)organisaties. In 2012 werd Vosselman Bedrijfsopleidingen verkozen tot beste VCA-opleider van Gelderland. In 2012 droeg Jan het bedrijf over aan Edwin Blankestijn, eveneens een veiligheidskundige met veel ervaring als opleider.