plus minus check close arrow-left arrow-right arrow-up arrow-down Go to content

Cursusaanbod

Cursus BHV-Basis

Word jij bedrijfshulpverlener (BHV’er) bij jouw organisatie? Wij leiden je in 1 instructiedag op, met inzet van e-learning , conform de NIBVH-richtlijnen. 

 

Basisveiligheid VCA (B-VCA)

De Arbowet schrijft voor dat organisaties veilig en gezond moeten werken. Werkgevers moeten hun werknemers inlichten over de werkzaamheden en de daaraan verbonden risico’s. Werknemers moeten alert zijn op gevaarlijke situaties en deze melden. Is er binnen jouw organisatie sprake van werk met een verhoogd risico? Wij leiden je medewerkers op. Steeds meer opdrachtgevers vragen erom.

VCA-VOL cursus

Een VCA-VOL certificaat is verplicht voor iedereen die leidinggeeft aan mensen op een locatie waar VCA is verplicht. Je kent de risico’s en weet hoe je deze kunt verminderen. Met het diploma VCA-VOL toon je aan dat je de vereiste kennis hebt. Steeds meer opdrachtgevers vragen erom.

BHV Herhaling

Als bedrijfshulpverlener oefen je jaarlijks. Dit moet gebeuren voordat jouw certificaat verloopt. Hierdoor behoud je jouw certificaat. En nog belangrijker: je blijft goed getraind. Dit is een halve dag "fysieke training" i.c.m een e-learning.

Basis Cursus Ploegleider BHV

Telt jouw organisatie veel bedrijfshulpverleners? Of is de organisatie groot of onoverzichtelijk? Dan is het verstandig een of meer ploegleiders BHV op te leiden. Zij coördineren de inzet van jouw BHV’ers. 

Cursus Ploegleider BHV Herhaling

Het diploma Ploegleider BHV is 1 jaar geldig. Wil je goed getraind blijven en je diploma behouden? Volg dan jaarlijks deze herhalingscursus. 

Cursus EHBO-Basis

Als EHBO’er verricht je niet alleen levensreddende eerste hulp, maar ook aanvullende eerste hulp. Thuis, op straat en op het werk. Een waardevol diploma dus. Wij leiden je graag op. 

Cursus EHBO Herhaling

Het diploma EBHO-basis is 2 jaar geldig. Wil je je diploma behouden? En wil je getraind blijven? Volg dan elk jaar een herhalingscursus van 1,5 dag. Ben je daarnaast ook (aantoonbaar) BHV’er? Dan tellen de uren eerste hulp mee voor de verlenging. 

Cursus Eerste hulp aan kinderen

Wat moet je doen in geval van een calamiteit bij een kind? En wat moet je vooral niet doen? Je leert het tijdens de cursus ‘Eerste hulp aan kinderen’. Bedoeld voor medewerkers van crèches, kinderdagverblijven en naschoolse opvang. We geven deze cursus ook aan ouders.

Coördinator/Hoofd BHV

Hoe beheer je jouw BHV-organisatie? En hoe zorg je dat jouw BHV’s tijdig worden opgeleid en oefenen? En wie onderhoudt alle communicatie in geval van een calamiteit? Dat zijn de taken van de coördinator/hoofd bedrijfshulpverlener. Wij leiden je graag op, conform de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV). 

Cursus Preventiemedewerker

Sinds 1 juli 2005 is het voor bedrijven verplicht om een preventiemedewerker te hebben. Dat is bij voorkeur een medewerker uit jouw eigen bedrijf. In bedrijven tot 15 medewerkers mag de werkgever deze taken op zich nemen. Onze cursus is bestemd voor medewerkers die de functie van preventiemedewerkers (gaan) uitvoeren. De cursist heeft een MBO werk- en/of denkniveau.

Cursus Beheerder Brandmeldinstallatie (BMI-OAI)

Bedrijven en instellingen met een brandmeld- en ontruimingsinstallatie, moeten een Beheerder Brandmeldinstallatie aanstellen. Wij leiden je op tot BMI-OAI.

Cursus Reanimatie en AED

Heb je een AED (Automatische Externe Defibrillator)? Dan moet je daarmee wel kunnen omgaan. Volg bij ons de cursus Reanimatie en AED. Voor iedereen die wil leren reanimeren met gebruik van de AED. We geven deze cursus conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV). Je krijgt les van NRR-gecertificeerde docenten.

Cursus Kleine Blusmiddelen

Bij veel bedrijven hangen kleine blusmiddelen, zonder dat medewerkers precies weten hoe ze ermee moeten omgaan. Dat kan leiden tot onveilige situaties. In de 2 uur durende cursus Kleine Blusmiddelen leer je wat er komt kijken bij het gebruik van kleine blusmiddelen, ook organisatorisch. 

Veiligheidstraining op maat?

> Bekijk de mogelijkheden